Kleur in huis

Kleur in je leven, kleur in je interieur

Door mijn passie en later ervaring in interieuradvies ben ik gaan experimenteren. Eerst met lichte kleuren; zoals beige, licht grijs, licht blauw en mint groen. Later sloeg dat om naar heftigere kleuren zoals diep geel, donkerblauw en aarde rood.

Voor mij is kleur een must in mijn interieur.. of dat nu lichte kleuren of felle kleuren zijn. Ik kijk goed naar wat de persoon wilt, vraagt en uitstraalt. Kleur in je interieur geeft een woning een ware identiteit, een stijl waar jij voor staat, een emotie en een sfeer.

Je hoeft niet meteen all-the-way te gaan in het interieur, je kan voorzichtig beginnen met mooie lichte kleuren. Zorg dat je dit laat terugkomen in een zelfde tint ergens anders in de woning of een tint met hetzelfde gevoel. Dit zorgt voor samenhang.

In deze woning heb ik gekozen voor diepe donkere kleuren om het echt een Hollands huisje te maken. De oppervlakte van het appartement was 50m2 dus je moet creatief zijn met ruimte. Het tafelontwerp is een creatieve oplossing om ruimte te creëren, zo ook de erkerbank bij het raam. Daarnaast zijn er stoere stalen elementen toegevoegd; een wandrek in de keuken en stalen wandplankhouders. 

De kleur op de keuken muur is een gemarmerd effect van twee soorten rode verf. Het geeft een stoer en kalkachtig effect.