Netjes & secuur

Nadine werkt hard, secuur en netjes. Het is heel fijn dat ze ook nog met je mee denkt. En daardoor kan helpen met goed advies.

Ciska, Haarlem

Goed advies

Nadine luistert goed naar je wensen en geeft dan een goed advies. Werkt zeer netjes.

Hanne, Amsterdam

Rust & Harmonie

Nadine kan goed advies geven om de passende kleur en andere mogelijkheden in je huis toe te passen zodat je weer blij wordt omdat je omgeving rust en harmonie uitstraalt.

Geertje, Wessem
Naamloos

Nadine Stukstette

Mijn passie; huis, haard en gezelligheid. Al sinds mijn jeugd ben ik bezig met interieur en het schilderen van dingen, muren, deuren, kastjes, bankjes en nog veel meer. Ook het verzamelen van spulletjes uit verschillende landen waar ik ben geweest. Dit alles combineer ik met elkaar in mijn interieur, zodat er een gevoelswereld ontstaat.

Na jaren gewerkt te hebben in verschillende kantoren en met een dosis lef heb ik besloten om met mijn passie mijn eigen weg in te slaan. Daarnaast heb ik een aantal jaren in Singapore gewoond en een opleiding afgerond ‘Interior Design’ aan de Nanyang Academy of Arts (NAFA). Nu geef ik interieuradvies en sta ik op de ladder met een roller, kwast en verf in mijn hand en blaas een frisse wind door het interieur van anderen.

Mijn interieurontwerp begint met jouw persoonlijke smaak en wensen in kaart te brengen. Het kan zijn dat je die al best duidelijk hebt, maar het is ook mogelijk dat we dat samen gaan ontdekken! Dit is de eerste stap in het proces.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen in mijn portfolio of een mailtje sturen.

Hartelijke groet,

Nadine Stukstette

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial