Over Mij

Mijn naam is Nadine. Ik ben een creatieve duizendpoot met een passie voor interieur, kleur, verf en creativiteit. Vanaf jonge leeftijd was ik al bezig met het (her)inrichten van mijn slaapkamer. Later begon ik zelf een de muren te schilderen en meubeltjes op te knappen. Mijn liefde voor het schildersvak is daar geboren. In 2010 heb ik de stap genomen om in het buitenland te gaan wonen. Van 2010 tot 2013 heb ik in Singapore gewoond en gewerkt in een high-end interieurwinkel. In deze periode heb ik vele Aziatische culturen én interieurstijlen mogen ontdekken. Hier is mijn liefde ontstaan voor het gebalanceerd combineren van verschillende stijlelementen in een interieur. Dit brengt een interieur écht karakter en diepte. In Singapore heb ik mezelf bijgeschoold met een opleiding Interior Design aan NAFA Nanyang Academy of Fine Arts.

Nadine Brengt Kleur

Vanaf 2016 ben ik als zelfstandig ondernemer gestart in Amsterdam met mijn interieur adviesbedrijf: Nadine brengt kleur. Naast mijn scholing deed ik praktijkervaring op als uitvoerend schilder en als lid van een bouwteam. Door de combinatie van design en uitvoering ben ik in staat een helder, praktisch en haalbaar advies te leveren. Mijn werkwijze wordt omschreven als: sfeervol, persoonlijk en praktisch.

Alles start met een goed ontwerp. Ik breng eenheid, sfeer en warmte in huis zodat een huis een thuis wordt. Het is belangrijk om je comfortabel te voelen in je eigen huis, en dat is echt een factor die ik samen met jou probeer te achterhalen.

Atelier Nadine

Mijn liefde voor creatie is niet gestopt bij interieuradvies en schilderwerkzaamheden. In 2019 heb ik mijn eigen webshop geopend waar ik unieke handgemaakte items verkoop. Van cadeaus tot handtassen. Neem gauw een kijkje op Atelier Nadine.