Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/b/a/b/nadinebrengtkleur.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/b/a/b/nadinebrengtkleur.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Binnenkijken - Nadine brengt kleur

Binnenkijken

bij mij thuis

Mijn eigen stijl en smaak heb ik samengevoegd in mijn eigen interieur. Elke keer als ik binnenkom voel ik mij thuis en geniet ik van de kleuren in mijn huis. Het was een lastig in te delen appartement van 48m2 in Amsterdam, maar door de tafel om de ensuite boog te bouwen kwam er ineens veel ruimte vrij. De ruimte lijkt nu groter dan dat hij is door de indeling. Daarnaast heb ik een erkerbank ontworpen zodat er extra zitplek ontstaat, een knus hoekje bij het raam en ook nog eens opbergruimte.

Qua kleuren ben ik gegaan voor donkerblauw en terracotta rood. De kleur in de keuken is een mengeling van twee terracotta kleuren met een platte kwast aangebracht zodat er een kalkverf look ontstaat. Ik hou van tweedehands of antieke items, deze heb ik gecombineerd bij de oude rode kleuren waardoor je een Amsterdam middeleeuws effect creëert. Een soort film die je instapt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Open chat
Hoi! Whatsapp me meteen je interieurvraag!