WERKWIJZE

INTERIEURADVIES & STYLING – PARTICULIER

Ben je toe aan een nieuw interieur of heb je net een nieuwe woning gekocht en je weet niet waar je moet beginnen? Wil je kleuradvies voor je muren? Dan kun je mij inschakelen voor interieuradvies en/of styling. Ik vind het belangrijk om een interieur af te leveren waarin ook jouw eigenheid terug te zien is, dus ik zal op zoek gaan naar een interieur wat bij jou past. Het uiteindelijke doel is een interieur waarin je jezelf thuis voelt en waar je je prettig bij voelt.

Werkwijze
We beginnen met een online intake gesprek als kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we je woonwensen. Na afloop van dit gesprek en bij wederzijds akkoord, zal ik een moodboard maken. Mocht het resultaat je aanspreken, dan gaan we verder met de ontwikkeling van het gehele plan. Dit plan kan bestaan uit bijvoorbeeld een 3D ontwerp en visuals van de betreffende ruimte, kleurenselectie, het speuren naar meubels en accessoires of het begeleiden van bestellingen en de begroting. Bij onze eerste afspraak zal ik altijd naar je budget vragen, dit is belangrijk om te weten – ik kan je dan een inschatting geven wat de mogelijkheden zijn.


STYLING KANTOOR OF BEDRIJFSPAND

Verhuis je naar een nieuw bedrijfspand? Of is de samenhang in je kantoorinrichting ver te zoeken? Ik ga graag aan de slag om samen een hippe of juist serene kantoorsfeer te creëren. Ik werk met een mix van nieuw en gebruikt meubilair. Doel is om jullie kantoor weer persoonlijkheid en stijl te geven.

Werkwijze
We starten met een kennismaking. Ik wil graag weten wat je wilt bereiken met de nieuwe inrichting, met welke factoren we rekening moeten houden en welk bruikbaar en passend meubilair er al is. Ook bepalen we vervolgens samen welke stijl bij jullie bedrijf past. Na onze kennismaking maak bij wederzijds akkoord een moodboard voor een eerste impressie van de nieuwe sfeer en stijl, inclusief prijslijsten zodat je goed onderbouwde keuzes kunt maken. Vervolgens maken we een planning, waarna ik start met de inkoop, bestellingen plaats en concreet aan de slag ga met de realisatie van de nieuwe kantoorinrichting.

Doorlooptijd
De styling van een kantoor of bedrijfsruimte duurt minimaal drie maanden. De doorlooptijd is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de beschikbaarheid van vakmannen en levertijden van meubilair. 


ZOEKOPDRACHT

Ontbreekt er een specifiek meubelstuk in je interieur zoals een bijzondere lamp voor boven je tafel, een tapijt of een kunstwerk, maar heb je geen tijd om zelf op zoek te gaan naar die perfecte eyecatcher? Ik ga voor jou op zoek. Een zoekopdracht kan voor elk budget ingezet worden. Bel me of stuur me een e-mail voor meer informatie.


SHOPPEN 

Ken je dat: na dagenlang online zoeken en bezoekjes aan verschillende winkels vind je eindelijk iets moois voor je interieur. Je schaft het enthousiast aan maar eenmaal thuis blijkt het toch niet helemaal te kloppen, het pakt nét anders uit dan je voor ogen had. Teleurgesteld ga je terug naar de winkel voor een retour.

Ben jij klaar met miskopen of eindeloos zoeken naar de juiste items? Of ben je onlangs verhuisd en heb je nog lege kamers in te richten? Je kunt mij inschakelen om een dagdeel met je op pad te gaan. Samen gaan we heel gericht op zoek naar het meubilair dat past bij jouw persoonlijke woonstijl. Soms op plekken waar je zelf niet zo gauw zou kijken, of met een andere insteek dan je gewend bent.

In een middag je interieur bij elkaar?  Bel me of stuur me een e-mail om een afspraak te maken voor een shopping date.